Verificare Serie Sasiu Audi

Verifica pe loc seria de sasiu pentru orice model Audi, vezi imediat detalii tehnice precum tipul vehiculului, modelul exact, tipul de sasiu, tractiune, numar de locuri, numar de usi, combustibil, capacitate cilindrica, transmisie, numar de viteze, anul de fabricatie si tara unde s-a fabricat modelul.


Verificare Istoric Auto: accidente, km. reali, istoric daune

Află Noile Tarife RCA pentru 2018

Pe langa decodarea seriei de sasiu iti recomandam sa cauti seria de sasiu pe Internet (Google) pentru a vedea daca masina a fost inclusa in licitatii, in alte anunturi si daca istoricul ei difera de cel prezentat de cumparator. Mai jos poti introduce seria de sasiu pentru o verificare completa a istoricului web online disponibil:


Verificare Istoric Auto: accidente, km. reali, istoric daune

Află Noile Tarife RCA pentru 2018

Audi este un producator german de automobile ce proiecteaza, cerceteaza, inoveaza, produce, vinde si distribuie vehicule de lux. Audi este parte din grupul Volkswagen si isi are radacinile in orasul Ingolstadt din Bavaria, Germania. Vehiculele Audi sunt produse in noua fabrici din toata lumea.

Seria de sasiu sau Numarul de identificare (abreviat in engleza VIN), este un cod unic format din 17 caractere, ce nu poate include literele I (i), O (o), si Q (q) pentru a se evita confuzia cu cifrele 1 si 0.

Exemple de serii de sasiu Audi: WAUZZZ8K6AA103083, WAULT68E74A207781, WAUZZZ8DZXA261169.

Alege alta marca auto:

Seria de sasiu Audi include si un numar de serie, folosit de producator pentru a identifica orice model produs:

Serie de Sasiu VIN Explicata