Verificare Serie Sasiu Renault

Verifica pe loc seria de sasiu pentru orice model Renault, vezi imediat detalii tehnice precum tipul vehiculului, modelul exact, tipul de sasiu, tractiune, numar de locuri, numar de usi, combustibil, capacitate cilindrica, transmisie, numar de viteze, anul de fabricatie si tara unde s-a fabricat modelul.


Verificare Istoric Auto: accidente, km. reali, istoric daune

Află Noile Tarife RCA pentru 2018

Pe langa decodarea seriei de sasiu iti recomandam sa cauti seria de sasiu pe Internet (Google) pentru a vedea daca masina a fost inclusa in licitatii, in alte anunturi si daca istoricul ei difera de cel prezentat de cumparator. Mai jos poti introduce seria de sasiu pentru o verificare completa a istoricului web online disponibil:


Verificare Istoric Auto: accidente, km. reali, istoric daune

Află Noile Tarife RCA pentru 2018

Grupul Renault este un producator francez multinational fondat in 1899. Compania produce o gama larga de autovehicule si dube si in trecut a produs camioane, tractoare, tancuri, autobuze si trenuri.

Conform Organizatiei Internationale a Constructorilor de Automobile, in 2015 Renault a fost al 10-lea cel mai mare producator auto din lume dupa volumul de productie, 50.5% din vanzari venind din afara Europei. Renault–Nissan Alliance este al 4-lea cel mai mare grup auto.

Avand sediul principal in Boulogne-Billancourt, langa Paris (Franta), grupul Renault este format din marca Renault, Automobile Dacia din Romania si Renault Samsung Motors din Coreea de Sud. Renault are un procent de 43.4% la Nissan Japonia, 37% la AvtoVAZ din Russia si 1.55% la Daimler AG din Germania (din 2012 Renault produce motoare pentru Mercedes A-Class si B-Class). Renault detine si RCI Banque (finantare auto), Renault Retail Group (distributie auto) si Motrio (piese auto). Guvernul francez detine o participatie de 19.73% la Renault din Aprilie 2015.

Renault este cunoscut pentru implicarea sa in motor sport, in special la raliuri, Formula 1 si Formula E.

Seria de sasiu sau Numarul de identificare (abreviat in engleza VIN), este un cod unic format din 17 caractere, ce nu poate include literele I (i), O (o), si Q (q) pentru a se evita confuzia cu cifrele 1 si 0.

Exemple de serii de sasiu Renault: VF1LZVM0H54294739, VF15RB20A54934818 sau VF1BM0C0H34332882.

Alege alta marca auto:

Seria de sasiu Renault include si un numar de serie, folosit de producator pentru a identifica orice model produs:

Serie de Sasiu VIN Explicata