Verificare Serie Sasiu Volkswagen VW

Verifica pe loc seria de sasiu pentru orice model Volkswagen VW, vezi imediat detalii tehnice precum tipul vehiculului, modelul exact, tipul de sasiu, tractiune, numar de locuri, numar de usi, combustibil, capacitate cilindrica, transmisie, numar de viteze, anul de fabricatie si tara unde s-a fabricat modelul.


Verificare Istoric Auto: accidente, km. reali, istoric daune

Află Noile Tarife RCA pentru 2018

Pe langa decodarea seriei de sasiu iti recomandam sa cauti seria de sasiu pe Internet (Google) pentru a vedea daca masina a fost inclusa in licitatii, in alte anunturi si daca istoricul ei difera de cel prezentat de cumparator. Mai jos poti introduce seria de sasiu pentru o verificare completa a istoricului web online disponibil:


Verificare Istoric Auto: accidente, km. reali, istoric daune

Află Noile Tarife RCA pentru 2018

Volkswagen sau scurtat VW este un producator german de automobile fondat pe 28 Mai 1937 de catre Frontul Muncitoresc German cu sediul principal in Wolfsburg, Germania. Este marca principala a Volkswagen Group si cel mai mare producator auto din lume.

Volkswagen inseamna „masina poprului” iar sloganul publicitar actual al companiei este doar „Volkswagen”.

Seria de sasiu sau Numarul de identificare (abreviat in engleza VIN), este un cod unic format din 17 caractere, ce nu poate include literele I (i), O (o), si Q (q) pentru a se evita confuzia cu cifrele 1 si 0.

Exemple de serii de sasiu Volkswagen VW: WVWZZZ1KZAW203635, WVWZZZAAZFD076665 sau WV2ZZZ7HZAX206150.

Alege alta marca auto:

Seria de sasiu Volkswagen VW include si un numar de serie, folosit de producator pentru a identifica orice model produs:

Serie de Sasiu VIN Explicata