Verificare Serie Sasiu Volvo

Verifica pe loc seria de sasiu pentru orice model Volvo, vezi imediat detalii tehnice precum tipul vehiculului, modelul exact, tipul de sasiu, tractiune, numar de locuri, numar de usi, combustibil, capacitate cilindrica, transmisie, numar de viteze, anul de fabricatie si tara unde s-a fabricat modelul.


Verificare Istoric Auto: accidente, km. reali, istoric daune

Află Noile Tarife RCA pentru 2018

Pe langa decodarea seriei de sasiu iti recomandam sa cauti seria de sasiu pe Internet (Google) pentru a vedea daca masina a fost inclusa in licitatii, in alte anunturi si daca istoricul ei difera de cel prezentat de cumparator. Mai jos poti introduce seria de sasiu pentru o verificare completa a istoricului web online disponibil:


Verificare Istoric Auto: accidente, km. reali, istoric daune

Află Noile Tarife RCA pentru 2018

Volvo Group sau VOLVO este o companie suedeza multinationala cu sediul principal in Gothenburg, Suedia. Activitatea sa principala este productia, distributia si vanzarea de camioane, autobuze si echipament pentru constructii. Volvo furnizeaza deasemenea si sisteme marine si industriale precum si servicii financiare. Volvo Cars, inca legata de Volvo Group, cu sediul tot in Gothenburg, este detinuta de Geely Holding Group, o companie chineza multinationala producatoare de automobile. Volvo Cars a fost o companie separata total de Volvo Group atunci cand a fost vanduta catre Ford Motor Company in 1999. Aceste doua companii, acum separate, inca impart logo-ul Volvo si colaboreaza la functionarea muzeului Volvo.

Volvo a fost fondata in 1915 ca subsidiara a SKF, un producator de rulmenti. Totusi Volvo Group si Volvo Cars considera ca s-au fondat oficial pe 14 Aprilie 1927, atunci cand a fost produsa prima lor masina Volvo ÖV 4 la fabrica din Hisingen, Gothenburg, poreclita „Jakob”.

Numele marcii Volvo a fost inregistrat in Mai 1911 cu intentia de a fi folosit pentru noile modele de rulmenti SKF. Totusi acest nume a fost folosit pentru o scurta perioada de timp.

In 1924, Assar Gabrielsson, un manager de vanzari de la SKF si inginerul Gustav Larson de la KTH (Institutul Regal al Tehnologiei), cei doi fondatori, au decis construirea unei masini sudeze. Viziunea lor a fost sa construiasca masini ce pot rezista conditiilor meteo si de drumuri dificile ale Suediei.

AB Volvo si-a inceput activitatea pe 10 August 1926.

Seria de sasiu sau Numarul de identificare (abreviat in engleza VIN), este un cod unic format din 17 caractere, ce nu poate include literele I (i), O (o), si Q (q) pentru a se evita confuzia cu cifrele 1 si 0.

Exemple de serii de sasiu Volvo: YV1DZ8756E2553142, YV1FW31A0E1202038 sau YV1DZ8850D2401367.

Alege alta marca auto:

Seria de sasiu Volvo include si un numar de serie, folosit de producator pentru a identifica orice model produs:

Serie de Sasiu VIN Explicata