Verificare Serie Sasiu Mercedes-Benz

Verifica pe loc seria de sasiu pentru orice model Mercedes-Benz, vezi imediat detalii tehnice precum tipul vehiculului, modelul exact, tipul de sasiu, tractiune, numar de locuri, numar de usi, combustibil, capacitate cilindrica, transmisie, numar de viteze, anul de fabricatie si tara unde s-a fabricat modelul.


Verificare Istoric Auto: accidente, km. reali, istoric daune

Află Noile Tarife RCA pentru 2018

Pe langa decodarea seriei de sasiu iti recomandam sa cauti seria de sasiu pe Internet (Google) pentru a vedea daca masina a fost inclusa in licitatii, in alte anunturi si daca istoricul ei difera de cel prezentat de cumparator. Mai jos poti introduce seria de sasiu pentru o verificare completa a istoricului web online disponibil:


Verificare Istoric Auto: accidente, km. reali, istoric daune

Află Noile Tarife RCA pentru 2018

Mercedes-Benz este un producator auto global si o divizie a companiei germane Daimler AG. Marca este recunoscuta pentru vehiculele de lux, autobuzele si camioanele produse. Sediul principal al Mercedes-Benz este in Stuttgart, Baden-Württemberg, Germania. Numele a fost folosit prima data in 1926 in cadrul Daimler-Benz, insa isi are originile in 1901, atunci cand a fost patentat primul motor pe benzina ce a apartinut companiei Daimler-Motoren-Gesellschaft infiintata de Mercedes si Karl Benz.

Seria de sasiu sau Numarul de identificare (abreviat in engleza VIN), este un cod unic format din 17 caractere, ce nu poate include literele I (i), O (o), si Q (q) pentru a se evita confuzia cu cifrele 1 si 0.

Exemple de serii de sasiu Mercedes-Benz: WDD2050121F407789, WDD2221331A270414, WDD2122891A321959.

Alege alta marca auto:

Seria de sasiu Mercedes-Benz include si un numar de serie, folosit de producator pentru a identifica orice model produs:

Serie de Sasiu VIN Explicata