Verificare Serie Sasiu Dacia

Verifica pe loc seria de sasiu pentru orice model Dacia, vezi imediat detalii tehnice precum tipul vehiculului, modelul exact, tipul de sasiu, tractiune, numar de locuri, numar de usi, combustibil, capacitate cilindrica, transmisie, numar de viteze, anul de fabricatie si tara unde s-a fabricat modelul.


Verificare Istoric Auto: accidente, km. reali, istoric daune

Află Noile Tarife RCA pentru 2018

Pe langa decodarea seriei de sasiu iti recomandam sa cauti seria de sasiu pe Internet (Google) pentru a vedea daca masina a fost inclusa in licitatii, in alte anunturi si daca istoricul ei difera de cel prezentat de cumparator. Mai jos poti introduce seria de sasiu pentru o verificare completa a istoricului web online disponibil:


Verificare Istoric Auto: accidente, km. reali, istoric daune

Află Noile Tarife RCA pentru 2018

Automobile Dacia S.A. este un producator roman de autovehicule iar originea numelui Dacia vine de la regiunea istorica ce se intindea peste teritoriul actual al Romaniei. Compania a fost fondata in 1966 si a devenit subsidiara a producatorului francez Renault incepand cu anul 1999.

Seria de sasiu sau Numarul de identificare (abreviat in engleza VIN), este un cod unic format din 17 caractere, ce nu poate include literele I (i), O (o), si Q (q) pentru a se evita confuzia cu cifrele 1 si 0.

Exemple de serii de sasiu Dacia: UU1FSD14547404004, UU18SDPL451672360, UU1HSDACN46627906.

Alege alta marca auto:

Seria de sasiu Dacia include si un numar de serie, folosit de producator pentru a identifica orice model produs:

Serie de Sasiu VIN Explicata