Verificare Serie Sasiu Peugeot

Verifica pe loc seria de sasiu pentru orice model Peugeot, vezi imediat detalii tehnice precum tipul vehiculului, modelul exact, tipul de sasiu, tractiune, numar de locuri, numar de usi, combustibil, capacitate cilindrica, transmisie, numar de viteze, anul de fabricatie si tara unde s-a fabricat modelul.


Verificare Istoric Auto: accidente, km. reali, istoric daune

Află Noile Tarife RCA pentru 2018

Pe langa decodarea seriei de sasiu iti recomandam sa cauti seria de sasiu pe Internet (Google) pentru a vedea daca masina a fost inclusa in licitatii, in alte anunturi si daca istoricul ei difera de cel prezentat de cumparator. Mai jos poti introduce seria de sasiu pentru o verificare completa a istoricului web online disponibil:


Verificare Istoric Auto: accidente, km. reali, istoric daune

Află Noile Tarife RCA pentru 2018

Peugeot este un producator auto francez, parte din Grupul PSA. Familia care a intemeiat compania Peugeot a fondat in 1810 o fabrica de rasnite de cafea si biciclete. Pe 20 Noiembrie 1858, Émile Peugeot a inregistrat marca vizuala ce contine leul Peugeot.

Armand Peugeot a construit prima masina, un triciclu pe aburi problematic in colaborare cu Leon Serpollet in 1889; apoi in 1890 a construit o masina cu combustie interna cu motor Panhard-Daimler. In urma unei dispute in familie, Armand Peugeot a fondat in 1896 Société des Automobiles Peugeot.

Compania Peugeot si familia sunt originare din Sochaux, Franta. Peugeot detine o mare fabrica de productie si muzeul Peugeot in aceasta localitate.

Seria de sasiu sau Numarul de identificare (abreviat in engleza VIN), este un cod unic format din 17 caractere, ce nu poate include literele I (i), O (o), si Q (q) pentru a se evita confuzia cu cifrele 1 si 0.

Exemple de serii de sasiu Peugeot: VF38DRHC8CL061844, VF38DRHC8CL068720 sau VF3WE9HP0CE007643.

Alege alta marca auto:

Seria de sasiu Peugeot include si un numar de serie, folosit de producator pentru a identifica orice model produs:

Serie de Sasiu VIN Explicata