Verificare Serie Sasiu Ford

Verifica pe loc seria de sasiu pentru orice model Ford, vezi imediat detalii tehnice precum tipul vehiculului, modelul exact, tipul de sasiu, tractiune, numar de locuri, numar de usi, combustibil, capacitate cilindrica, transmisie, numar de viteze, anul de fabricatie si tara unde s-a fabricat modelul.


;/h3>

Pe langa decodarea seriei de sasiu iti recomandam sa cauti seria de sasiu pe Internet (Google) pentru a vedea daca masina a fost inclusa in licitatii, in alte anunturi si daca istoricul ei difera de cel prezentat de cumparator. Mai jos poti introduce seria de sasiu pentru o verificare completa a istoricului web online disponibil:


;/h3>

Ford este un producator auto american multinational cu sediul principal in Dearborn, Michigan. A fost fondat de Henry Ford si inregistrat pe 16 Iunie 1903. Compania Ford vinde automobile si vehicule comerciale sub marca Ford iar masinile de lux sunt vandute sub marca Lincoln. Ford detine si producatorul brazilian de SUV-uri Troller precum si producatorul australian de top FPV. In trecut Ford a produs si tractoare si componente auto. Ford mai detine 8% din producatorul britanic Aston Martin si 49% din producatorul chinez Jiangling.

Seria de sasiu sau Numarul de identificare (abreviat in engleza VIN), este un cod unic format din 17 caractere, ce nu poate include literele I (i), O (o), si Q (q) pentru a se evita confuzia cu cifrele 1 si 0.

Exemple de serii de sasiu Ford: WF0LXXGCBLCL33098, WF0KXXTTPKCG25372, WF0MXXGCBMCT26882.

Alege alta marca auto:

Seria de sasiu Ford include si un numar de serie, folosit de producator pentru a identifica orice model produs:

Serie de Sasiu VIN Explicata