Verificare Serie Sasiu Fiat

Verifica pe loc seria de sasiu pentru orice model Fiat, vezi imediat detalii tehnice precum tipul vehiculului, modelul exact, tipul de sasiu, tractiune, numar de locuri, numar de usi, combustibil, capacitate cilindrica, transmisie, numar de viteze, anul de fabricatie si tara unde s-a fabricat modelul.


Verificare Istoric Auto: accidente, km. reali, istoric daune

Află Noile Tarife RCA pentru 2018

Pe langa decodarea seriei de sasiu iti recomandam sa cauti seria de sasiu pe Internet (Google) pentru a vedea daca masina a fost inclusa in licitatii, in alte anunturi si daca istoricul ei difera de cel prezentat de cumparator. Mai jos poti introduce seria de sasiu pentru o verificare completa a istoricului web online disponibil:


Verificare Istoric Auto: accidente, km. reali, istoric daune

Află Noile Tarife RCA pentru 2018

Fiat Automobiles S.p.A. (FIAT – Fabbrica Italiana Automobili Torino), este cel mai mare producator de automobile din Italia fiind o filiala a FCA Italy S.p.A. parte din Fiat Chrysler Automobiles. Fiat Automobiles S.p.A. a fost format in Ianuarie 2007 cand Fiat si-a reorganizat afacerea cu automobile insa istoria marcii incepe in anul 1899 atunci cand primul automobil Fiat a fost produs.

Seria de sasiu sau Numarul de identificare (abreviat in engleza VIN), este un cod unic format din 17 caractere, ce nu poate include literele I (i), O (o), si Q (q) pentru a se evita confuzia cu cifrele 1 si 0.

Exemple de serii de sasiu Fiat: ZFA25000002107876, ZFA19900005170895.

Alege alta marca auto:

Seria de sasiu Fiat include si un numar de serie, folosit de producator pentru a identifica orice model produs:

Serie de Sasiu VIN Explicata