Verificare Serie Sasiu Toyota

Verifica pe loc seria de sasiu pentru orice model Toyota, vezi imediat detalii tehnice precum tipul vehiculului, modelul exact, tipul de sasiu, tractiune, numar de locuri, numar de usi, combustibil, capacitate cilindrica, transmisie, numar de viteze, anul de fabricatie si tara unde s-a fabricat modelul.


Verificare Istoric Auto: accidente, km. reali, istoric daune

Află Noile Tarife RCA pentru 2018

Pe langa decodarea seriei de sasiu iti recomandam sa cauti seria de sasiu pe Internet (Google) pentru a vedea daca masina a fost inclusa in licitatii, in alte anunturi si daca istoricul ei difera de cel prezentat de cumparator. Mai jos poti introduce seria de sasiu pentru o verificare completa a istoricului web online disponibil:


Verificare Istoric Auto: accidente, km. reali, istoric daune

Află Noile Tarife RCA pentru 2018

Toyota Motor Corporation sau Toyota este un producator japonez avand sediul principal in Toyota, Aichi, Japonia. In Martie 2014 corporatia multinationala Toyota avea 338.875 de angajati in toata lumea iar din Februarie 2016 este a 13-a cea mai mare companie din lume dupa cifra de afaceri. Toyota este din 2016 a doua cea mai mare companie producatoare de automobile dupa Volkswagen Group. Toyota a fost cel mai mare producator de automobile din lume pana in 2012 (an in care a raportat vehiculul cu numarul 200.000.000) producand anual mai mult de 10 milioane de vehicule. Din Iulie 2014, Toyota a devenit cea mai mare companie din Japonia dupa capitalizarea de piata si cifra de afaceri.

Toyota este liderul mondial in vanzarea de masini electrice hibride. Vanzarile totale ale Toyota si Lexus de automobile hibride au atins numarul de 10 milioane in Ianuarie 2017. Familia Prius este cel mai bine vandut hibrid din lume avand 6 milioane de unitati vandute pana in Ianuarie 2017.

Compania Toyota a fost fondata de Kiichiro Toyoda in 1937, desprinsa din compania tatalui sau Toyota Industries. Trei ani mai tarziu, in 1934, pe cand era inca un departament in Toyota Industries, a fost creat primul produs, motorul Tip A si in 1936 a lansat prima lor masina de pasageri Toyota AA. Toyota Motor Corporation produce vehicule sub cinci marci: Toyota, Hino, Lexus, Ranz si Daihatsu. Detine 16.66% din Fuji Heavy Industries, 5.9% din Isuzu si au parteneriate in China (GAC Toyota si Sichuan FAW Toyota Motor), in India (Toyota Kirloskar) si in Cehia (TPCA).

Seria de sasiu sau Numarul de identificare (abreviat in engleza VIN), este un cod unic format din 17 caractere, ce nu poate include literele I (i), O (o), si Q (q) pentru a se evita confuzia cu cifrele 1 si 0.

Exemple de serii de sasiu Toyota: JTEBH3FJ30K108390, JTMRCREV90D020506 sau SB1KT3JEX0E021862.

Alege alta marca auto:

Seria de sasiu Toyota include si un numar de serie, folosit de producator pentru a identifica orice model produs:

Serie de Sasiu VIN Explicata