Verificare Serie Sasiu BMW

Verifica pe loc seria de sasiu pentru orice model BMW, vezi imediat detalii tehnice precum tipul vehiculului, modelul exact, tipul de sasiu, tractiune, numar de locuri, numar de usi, combustibil, capacitate cilindrica, transmisie, numar de viteze, anul de fabricatie si tara unde s-a fabricat modelul.


;/h3>

Pe langa decodarea seriei de sasiu iti recomandam sa cauti seria de sasiu pe Internet (Google) pentru a vedea daca masina a fost inclusa in licitatii, in alte anunturi si daca istoricul ei difera de cel prezentat de cumparator. Mai jos poti introduce seria de sasiu pentru o verificare completa a istoricului web online disponibil:


;/h3>

BMW (Bayerische Motoren Werke AG) este un producator german de vehicule de lux, motociclete si motoare fondat in anul 1916. Este una dintre cele mai bine vandute marci de lux din lume. Compania BMW isi are sediul in Munich, Bavaria, Germania. BMW detine marca MINI si Rolls-Royce Motor Cars. BMW produce masini sub diviza BMW Motorsport, motociclete sub divizia BMW Motorrad si masini electrice sub sub-brand-ul BMW i si „iPerformance”.

Seria de sasiu sau Numarul de identificare (abreviat in engleza VIN), este un cod unic format din 17 caractere, ce nu poate include literele I (i), O (o), si Q (q) pentru a se evita confuzia cu cifrele 1 si 0.

Exemple de serii de sasiu BMW: WBAPN71070A299288, WBAFA71010LN00663, WBAFW31060C564496.

Alege alta marca auto:

Seria de sasiu BMW include si un numar de serie, folosit de producator pentru a identifica orice model produs:

Serie de Sasiu VIN Explicata