Verificare Serie Sasiu Skoda

Verifica pe loc seria de sasiu pentru orice model Skoda, vezi imediat detalii tehnice precum tipul vehiculului, modelul exact, tipul de sasiu, tractiune, numar de locuri, numar de usi, combustibil, capacitate cilindrica, transmisie, numar de viteze, anul de fabricatie si tara unde s-a fabricat modelul.


Verificare Istoric Auto: accidente, km. reali, istoric daune

Află Noile Tarife RCA pentru 2018

Pe langa decodarea seriei de sasiu iti recomandam sa cauti seria de sasiu pe Internet (Google) pentru a vedea daca masina a fost inclusa in licitatii, in alte anunturi si daca istoricul ei difera de cel prezentat de cumparator. Mai jos poti introduce seria de sasiu pentru o verificare completa a istoricului web online disponibil:


Verificare Istoric Auto: accidente, km. reali, istoric daune

Află Noile Tarife RCA pentru 2018

Škoda Auto sau Škoda este un producator ceh de automobile fondat in 1895 ca Laurin & Klement. Are sediul principal in Mladá Boleslav, Republica Cehia.

In 1925 Laurin & Klement a fost achizitionat de Škoda Works ce a devenit companie de stat in timpul guvernarii comuniste. Škoda Works a fost fondata ca o fabrica de arme in 1859. Škoda Auto (prin predecesorii sai) este una din cele cinci cele mai vechi companii producatoare de automobile cu o istorie neintrerupta impreuna cu Daimler, Opel, Peugeot si Tatra. Dupa 1991 a fost privatizata treptat si in anul 2000 Škoda a devenit o subsidiara a Volkswagen Group.

Initial Škoda a fost gandita ca o marca ieftina a grupului VW. In timp marca Škoda a devenit din ce in ce mai apreciata oferind modele similare cu Volkswagen la pret si dotari insa mult mai spatioase. Vanzarile globale au fost de 1,13 milioane de masini in 2016 crescand anual cu 6.8% iar profitul a crescut cu 6.5% in 2015.

Seria de sasiu sau Numarul de identificare (abreviat in engleza VIN), este un cod unic format din 17 caractere, ce nu poate include literele I (i), O (o), si Q (q) pentru a se evita confuzia cu cifrele 1 si 0.

Exemple de serii de sasiu Skoda: TMBJK25JXB3220047, TMBJG7NE1E0100872 sau TMBEP65J3B3065044.

Alege alta marca auto:

Seria de sasiu Skoda include si un numar de serie, folosit de producator pentru a identifica orice model produs:

Serie de Sasiu VIN Explicata