Verificare Serie Sasiu Opel

Verifica pe loc seria de sasiu pentru orice model Opel, vezi imediat detalii tehnice precum tipul vehiculului, modelul exact, tipul de sasiu, tractiune, numar de locuri, numar de usi, combustibil, capacitate cilindrica, transmisie, numar de viteze, anul de fabricatie si tara unde s-a fabricat modelul.


Verificare Istoric Auto: accidente, km. reali, istoric daune

Află Noile Tarife RCA pentru 2018

Pe langa decodarea seriei de sasiu iti recomandam sa cauti seria de sasiu pe Internet (Google) pentru a vedea daca masina a fost inclusa in licitatii, in alte anunturi si daca istoricul ei difera de cel prezentat de cumparator. Mai jos poti introduce seria de sasiu pentru o verificare completa a istoricului web online disponibil:


Verificare Istoric Auto: accidente, km. reali, istoric daune

Află Noile Tarife RCA pentru 2018

Adam Opel AG sau Opel este un producator auto german cu sediul principal in Rüsselsheim, Hesse, Germania. Este parte din grupul francez Groupe PSA, incepand din Martie 2017. Compania proiecteaza, fabrica si distribuie autoturisme, vehicule utilitare usoare si componente pentru vehicule destinate pietelor din Africa, Asia, Europa si America de Sud. Opel a proiectat si produs vehicule sub marca Buick in Statele Unite ale Americii, Canada, Mexic si China, sub marca Holden in Australia si Noua Zeelanda si sub marca Vauxhall in Regatul Unit al Marii Britanii (UK).

Opel a inceput ca producator de masini de cusut fondat de Adam Opel in 1862. Compania a inceput sa fabrice biciclete in 1886 si a produs primul automobil in 1899.

Seria de sasiu sau Numarul de identificare (abreviat in engleza VIN), este un cod unic format din 17 caractere, ce nu poate include literele I (i), O (o), si Q (q) pentru a se evita confuzia cu cifrele 1 si 0.

Exemple de serii de sasiu Opel: W0L0ZCF3551111336, W0L6ZXC1AC9510257 sau W0LGM8EL5D1138152.

Alege alta marca auto:

Seria de sasiu Opel include si un numar de serie, folosit de producator pentru a identifica orice model produs:

Serie de Sasiu VIN Explicata